a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ // ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ – ΣΥΝΘΗΚΗ BRETTON WOODS 1944

ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ – ΣΥΝΘΗΚΗ BRETTON WOODS 1944
Το 1944 έγινε μία σύνοδος στο Bretton Woods, μιά μικρή πόλη των Η.Π.Α. στο New Hampshire της πολιτείας της Νέας Αγγλίας. Στη συνάντηση πήραν μέρος 44 κράτη τα οποία ήταν σύμμαχοι στον Β’ΠΠ, με σκοπό να δουν πώς θα διαχειριστούν τις αποζημιώσεις των Γερμανών από τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο. Αφότου συμφώνησαν ίδρυσαν την Παγκόσμια Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
 Το ΦΕΚ της Ελληνικής Κυβέρνησης, με αριθμό 315, την 27η Δεκεμβρίου 1943, επικυρώνει την συμφωνία Bretton  Woods και εξουσιοδοτεί τις υπογραφές των συμβαλλόμενων χωρών.
Για να δοθεί όμως η περιουσία αυτή στα διάφορα έθνη πρέπει να υπάρξουν συγκεκριμένες διαδικασίες. Χρειάζονται τρείς (3) προϋποθέσεις για να περάσει η περιουσία στις χώρες στις οποίες ανήκει:
1.   Να έχεις ένα Χρηματοοικονομικό εργαλείο δηλαδή Aξιόγραφο, ως εγγύηση, που να έχει αντίκρισμα /δέσμευση σε Χρυσό ή σε Χωράφια ή Βαπόρια κ.λ.π.  Αυτό απαιτείται για να είναι εξασφαλισμένη η επιστροφή του κεφαλαίου στο Παγκόσμιο Καταπίστευμα.
2.   Να έχεις Σκοπό/Σχέδιο (Project) υλοποίησης έργων μέσω των χρημάτων για ανάπτυξη και πρόοδο κοινωνική/ατομική, συγκεκριμένες δράσεις όχι αοριστίες, με χρονοδιάγραμμα και ρήτρες πραγματοποίησης και
3.   Να υπάρχει Θεσμός Δημόσιος. Ο θεσμός μεμονωμένα ή συλλογικά (εδώ να προσέξουμε ότι ο δημόσιος θεσμός προέρχεται από τον Λαό και Λειτουργεί για τον Λαό) θα δώσει την εντολή αίτησης ενδιαφέροντος της ανάληψης για το ποσόν που ενδιαφέρεται.
Σε αυτό το ταμείο συμμετέχουν σήμερα πάνω από 140 Κράτη όπου το κάθε κράτος έχει τους δικούς του μητρικούς καταπιστευματικούς λογαριασμούς όπου μπορεί να δανιστεί άτοκα (0% επιτόκιο) και διάρκεια αποπληρωμής εώς και 50 χρόνια όπου καλείται να επιστρέψει μόνο το δανειζόμενο κεφάλαιο.
 Λογαριασμοί Παγκόσμιων Ταμείων 2007 – Υπογραφές  Κύπρος & Ελλάδα




Δείτε εδώ ολόκληρο το σέτ των Παγκόσμιων λογαριασμών του 2007:
https://www.scribd.com/doc/135370661/Complete-Puzzle-of-ASBLP-File-of-2007

 Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων ΕΝΑ ΤV – Αρτέμης Σώρρας για τα Παγκόσμια Ταμεία:

Παγκόσμιο Ταμείο Καταπιστευμάτων & Χρηματοδότηση των Δήμων

https://endpatras.wordpress.com/%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%B1/


ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ-ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ

ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ-ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ 303 ΤΡΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ...Η ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΜΗΤΡΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΑΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΦΕΚ ΑΝΑΒΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 2018

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ. ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ. ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΟ ΜΟΝ...

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ