a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Στις 15 Μαίου 2014, ο Αρτέμης Σώρρας καταθέτει επίσημα πρόταση άμεσης αγοράς-απόκτησης των προς πώληση μετοχών των τραπεζών που συμμετέχουν στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας

Στις 15 Μαίου 2014, ο Αρτέμης Σώρρας καταθέτει επίσημα πρόταση άμεσης αγοράς-απόκτησης των προς πώληση μετοχών των τραπεζών που συμμετέχουν στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) δηλαδή ΕΤΕ, ALPHA, ΠΕΙΡΑΙΩΣ και EUROBANK. Το χρηματικό αντίτιμο που διατίθεται να προσφέρει για κάθε μετοχή, είναι το διπλάσιο (2Χ) από την ονομαστική αξία τους!


Την επόμενη μέρα, στις 16 Μαίου 2014, ενημερώνεται εξωδίκως:
  1. Ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος,
  2. Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς,
  3. Το Ταμείο Χρηματοδοτικής Σταθερότητας και
  4. Ο Υπουργός Οικονομικών                                                                                                           




    Μετά την αδικαιολόγητη σιωπή του Ταμείου (ΤΧΣ) αλλά και των υπολοίπων, ο Αρτέμης Σώρρας επιστρέφει στις 16/6/2014 με νέα εξώδικη πρόταση-πρόσκληση με ευρύτερη κοινοποίηση, προσκαλώντας σε ανταπόκριση (θετική ή γραπτώς αρνητική) εντός πέντε (5) ημερών.

     

    Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της εκ νέου πρόσκλησης-προσφοράς του Α. Σώρρα προς το ΤΧΣ το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε με την μορφή αρχείου pdf εδώ:





    Επίσημη εξώδικη κοινοποίηση της πρότασης του για την αγορά των τραπεζικών μετοχών στην διπλάσια τιμή από αυτήν που ζητούσε το ταμείο αρχικά, γίνεται στους:

    1. ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ (ΤΧΣ)
    2. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Α. ΣΑΜΑΡΑ
    3. ΑΡΧΗΓΟ ΑΞ/ΚΗΣ ΑΝΤΙΠ/ΣΗΣ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ
    4. ΑΠΑΝΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ
    5. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
    6. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ
    7. ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
    8. ΕΣΗΕΑ – ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

















     

    Ο Αρτέμης Σώρρας καταθέτει μηνυτήρια αναφορά κατά του συμβουλίου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Τ.Χ.Σ.) και των εκπροσώπων της ΤΡΟΙΚΑ (ΔΝΤ-ΕΚΤ-Ε.Ε.)Γνωστοποιήσεις σε Αρειο Πάγο & Εισαγγελείς

    Στην Αθήνα στις έξι ( 6 ) του μήνα Αυγούστου του έτους δύο χιλιάδες δέκα τέσσερα (2014) ημέρα Τετάρτη, κατετέθη ενώπιον του Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Αθηνών, η Μηνυτήριος αναφορά του Αρτέμη Σώρρα (16 φύλλα), η οποία έλαβε αριθ. κατάθεσης στο βιβλίο μηνύσεων 1664231Β 3864046Β 2014/1849, κατά των:
  5. Αναστασίας Σακελλαρίου, Διευθύνουσα Σύμβουλο Εκτελεστικής Επιτροπής του «Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας Α.Ε.»,
  6.  Γιώργου Κουτσού, Αναπληρωτή Διευθύνων Σύμβουλο Εκτελεστικής Επιτροπής του «Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας Α.Ε.».
  7.  Αναστάσιου Γάγαλη, Μέλους Εκτελεστικής Επιτροπής του «Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας Α.Ε.»,
  8. Χρήστου Σκλαβούνη, προέδρου Γενικού Συμβουλίου του «Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας Α.Ε.»,
  9. Pierre Mariani, μη Εκτελεστικού μέλους Γενικού Συμβουλίου του «Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας Α.Ε.»,
  10. Ιωάννη Ζαφειρίου, μη Εκτελεστικού μέλους Γενικού Συμβουλίου του «Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας Α.Ε.»,
  11. Stephan Wilcke, μη Εκτελεστικού μέλους Γενικού Συμβουλίου του «Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας Α.Ε.»,
  12. Wouter Devriendt, μη Εκτελεστικού μέλους Γενικού Συμβουλίου του «Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας Α.Ε.» .
  13. Βασίλειου Σπηλιωτόπουλου, μη Εκτελεστικού μέλους, Γενικού Συμβουλίου Εκπρόσωπου της ΤτΕ, του «Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας Α.Ε.».
  14. Αβραάμ Κ. Γούναρη, μη Εκτελεστικού μέλους, Γενικού Συμβουλίου Εκπρόσωπου του Υπουργείου Οικονομικών, του ‘’ Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας Α.Ε. ‘’ .
  15. Πωλ Τόμσεν, ως εκπρόσωπο του ΔΝΤ στην Ελλάδα , κατοικοεδρεύοντος στην Αθήνα στο Υπουργείο Οικονομικών .
  16. Ντέκλαν Κοστέλο, ως εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, κατοικοεδρεύοντος στην Αθήνα στο Υπουργείο Οικονομικών,
  17. Κλάους Μαζούχ, ως εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) στην Ελλάδα,
XARDOUBELISTROIKA600_371556608

Στη συνέχεια, σήμερα στις ένδεκα ( 11 ) του μήνα Αυγούστου του έτους δύο χιλιάδες δέκα τέσσερα (2014) ημέρα Δευτέρα, ο δικαστικός επιμελητής/ Πρωτοδικείου Αθηνών και μετά από γραπτή παραγγελία του κ. Αρτέμιου Β. Σώρρα επίδωσε προς τους:
  • α. κ. Πρόεδρο «Αρείου Πάγου»,
  • β. κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου &
  • γ. κ. Πρόεδρο «Ένωσης Ελλήνων Δικαστών και Εισαγγελέων» – Αθήνα
προκειμένου να λάβουν γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες, ακριβές αντίγραφο από την από 06-08-2014 μηνυτήρια αναφορά που περιγράφεται πιο πάνω του πρώτου.
Συνκοινοποιήθηκαν επίσης οι από 15.05.2014/ Αρ. Επιδ. 12040, 16.06.2014/ Αρ. Επ. 12081 & 01.07.2014/ Αρ. Επ. 12104, 12105, 12106, 12107 εξώδικες δηλώσεις- προτάσεις-προσκλήσεις-διαμαρτυρίες του Αρτέμη Σώρρα προς το ‘’ΤΧΣ‘’ και σε όλους τους επιμέρους αναφερομένους σε αυτούς παραλήπτες, καθώς και τις σχετικές εκθέσεις επίδοσης προς αυτούς.
Ακριβή αντίγραφα των ανωτέρω επισυναφθήκαν στο αποδεικτικό του δικαστικού επιμελητή και για βεβαίωση συντάχτηκε η σχετική έκθεση, η οποία, αφού διαβάστηκε και βεβαιώθηκε υπογράφηκε νομίμως ως έπεται .
Αθήνα, 11/ 08/ 2014
 Πηγή: http://sbbcnews.com/site/?p=26378#sthash.u2Tsn68G.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΦΕΚ ΑΝΑΒΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 2018

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ. ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ. ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΟ ΜΟΝ...

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ